Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0071 azonosító számú és "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című pályázattal kapcsolatos ismertetőket, híreket és letölthető anyagokat talál.

A projekt támogatója az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP).Publikációs ösztöndíj pályázat PhD hallgatók és fiatal (30 év alatti) kutatók számára

A pályázat célja azon PhD hallgatók és fiatal kutatók támogatása, akik vállalják, hogy "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című projektben végzett kutatómunkájuk eredményeit egy jó minőségű angol nyelvű kéziratban összefoglalják, és azt szeptember közepéig egy rangos nemzetközi folyóiratba beküldik.

A támogatás időtartama: 3 hónap (július-szeptember).
Az ösztöndíj teljes összege: 75 eFt. (25eFt/hó)
A díjazottak várható létszáma: 5-7 fő.

A pályázat benyújtásának határideje július 10.
A pályázatot a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kell elektronikusan küldeni.

A pályázat  anyagnak a pályázó nevét, a kapcsolódó alprojektet, a publikáció egy oldalas angol nyelvű összefoglalóját, a publikáció tervezett megjelenési helyét, a folyóirat impact faktorát és az alprojektvezető támogató nyilatkozatát kell tartalmaznia.

Eredményesnek akkor minősül a pályázat, ha a támogatási időszak végéig a tervezett publikáció - melyben a pályázó első szerzőként szerepel - beküldésre kerül. A teljesítés igazolására és az ösztöndíj kifizetésére  a beküldést igazoló visszajelzés alapján kerül sor.

eu
Címlap Projektek Hulladékok hasznosítása TÁMOP pályázat Publikációs ösztöndíj pályázat PhD hallgatók és fiatal (30 év alatti) kutatók számára