Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0071 azonosító számú és "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című pályázattal kapcsolatos ismertetőket, híreket és letölthető anyagokat talál.

A projekt támogatója az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP).Junior kutató-fejlesztő ösztöndíj

Szakmai ösztöndíj nappali tagozatos alap- és mester képzésben résztvevő hallgatók számára.

A pályázat célja "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című projektben résztvevő nappali tagozatos hallgatók szakmai munkájának támogatása.

A támogatás időtartama: 5 hónap (szeptember-január).
Az ösztöndíj teljes összege: 75 eFt (5x15eFt).
A díjazottak várható létszám várhatóan: 5-7 fő.

Pályázni a támogatási időszakra vonatkozó részletes munkaterv benyújtásával lehet (email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).
A pályázat benyújtásának határideje szeptember 10.

A támogatást elnyerő hallgatónak vállalnia kell, hogy a támogatási időszak alatt végzett szakmai munkájából dolgozatot készít, melyet a 2014. februarjában megrendezésre kerülő szakmai rendezvényen előad.

A dolgozatokat és az előadásokat szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt munkák szerzői további díjazásban részesülnek.

eu
Címlap Projektek Hulladékok hasznosítása TÁMOP pályázat Junior kutató-fejlesztő ösztöndíj