Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0071 azonosító számú és "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című pályázattal kapcsolatos ismertetőket, híreket és letölthető anyagokat talál.

A projekt támogatója az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP).Áthidaló PhD ösztöndíj

A pályázat célja doktori képzésbe jelen felvételi eljárás során felvett, állami ösztöndíjban nem részesült hallgatók fél éves ösztöndíjának biztosítása abban az esetben, ha a pályázó vállalja, hogy  munkáját "Az anyag tulajdonságaitól a felhasználásig - természetes alapanyagok és hulladékok hasznosítását megalapozó kutatások" című projekt egy alprojektjéhez kapcsolódva végzi.

A támogatás időtartama: 5 hónap (szeptember-január).
Az ösztöndíj teljes összege: állami PhD ösztöndíj mértéke.
A díjazottak várható létszám maximum: 3 fő.

Pályázni a támogatási időszakra vonatkozó részletes munkaterv benyújtásával lehet (email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).
A pályázat benyújtásának határideje szeptember 10.

A támogatást elnyerő hallgatónak vállalnia kell, hogy a támogatási időszak alatt végzett szakmai munkájából dolgozatot készít, melyet a 2014. februárjában megrendezésre kerülő szakmai rendezvényen előad.

eu
Címlap Projektek Hulladékok hasznosítása TÁMOP pályázat Áthidaló PhD ösztöndíj