Kutatók Éjszakája

Kutatók Éjszakája

Nyitott Karral várunk! Szerezz Junior Mérnöki Diplomát a Mérnöki Karon! Szeptember utolsó péntek estéjén korhatárra való tekintet nélkül várunk minden érdeklődőt a Mérnöki Kar laboratóriumaiban!

Tovább

Hlavay József Diákkonferencia

Hlavay

Versenyünk célja, hogy minél inkább észrevegyétek, hogy a fizika és a kémia körülvesz bennünket. A feladatok nem szokványosak, sokszor kísérletekhez, jelenségekhez kötődnek.

Tovább

HÍVD MEG A MÉRNÖKI KART AZ ISKOLÁDBA!

Tudományos boszorkánykonyha

A program keretében a Mérnöki Kar professzorai, kutatói illetve PhD hallgatói egy tanóra keretében ismeretterjesztő előadást tartanak tudományterületük érdekes és új eredményeiről.

Tovább

Junior diploma

Junior Diploma

A műszaki és természettudományok iránt érdeklődő vagy egyszerűen csak kíváncsi középiskolás osztályoknak, illetve csoportoknak lehetőséget biztosítunk, hogy végigjárják és néhány kísérletbe bekapcsolódva megismerjék a Mérnöki Kar tudományos műhelyeit.

TovábbElőadások

KE2016 fejlec k

 

19 órától várunk dr. Németh Csaba egyetemi docens (Fizika és Mechatronika Intézet) "A 2015-ös fizikai Nobel-díj háttere: neutrínók és a SNOLAB" című előadására, melynek helye az aula földszinti konferenciaterme.

A legutóbbi (2015-ös évi) Nobel-díj ismét a neutrínókutatás témakörében született (Takaaki Kajita és Arthur B. McDonald). Az előadásban szó lesz arról, hogy mi is ez furcsa „szellemrészecske”, áttekintem felfedezésének történetét és rámutatok arra, hogy miért is olyan fontos a tanulmányozása a mai fizikában.Az előadásban ismertetem a Nobel-díjhoz vezető méréseket és bemutatom a Sudbury Neutrínó Obszervatóriumot (SNO) és a SNOLAB komplexumot,ahol e mérések egy része történt, és ahol, 2012-14 között, volt szerencsém dolgozni.

 

A jelentkezés menete, játékszabályok (2)

KE2016 fejlec k

 

 • 17:00 órától regisztráció két helyszínen (B és N épületek), kurzusok felvétele
  (a jelentkezők a regisztráció során választják ki, hogy mely kurzusokon és mely időpontban kívánnak részt venni);
 • összesen 10 kurzusból lehet választani, melyből 2 kurzus 60 perces, a további 8 kurzus időtartama 30 perc hosszúságú, a kurzusok közötti út megtételéhez 15 perc áll rendelkezésre;
 • nyitva tartás: 18:00 -23:00 óráig az alábbiak szerint:
 • a 60 perces kurzusok kezdési időpontjai: 18:00, 19:30 és 21:00 órakor
 • a 30 perces kurzusok kezdési időpontjai: 18:00, 18:45, 19:30, 20:15, 21:00 és 21:45  órakor
 • a felvett kurzusokhoz térkép alapján kell ellátogatni, de lesznek hallgatók, aki ha szükséges elkísérik az érdeklődőket a kurzus helyszínére;
 • a kurzusokon a látogató aláírást kap az indexébe a kurzus vezetőjétől;
 • a Junior Mérnöki Diploma megszerzéséhez legalább 3 aláírás szükséges;
 • a diplomák átadása folyamatos. 

 

Tovább a felvehető kurzusok listájához...

 

 

Játékszabályok (archiv)

KE2014 fejlec MKlogoval

17:30 órától Regisztráció, kurzusok felvétele
A jelentkezők a regisztráció során választják ki, hogy mely kurzusokon és mely időpontban kívánnak részt venni. A kurzusokra az alábbi két helyszínen várjuk az érdeklődők jelentkezését:

B épület, aula  (Egyetem u. 10.)
N épület, földszint előtér (Wartha V. u. 1.)

 

A kurzusok 18:30 -23:00 óra között látogathatók. Kezdés: 18:30, 19:15, 20:00, 20:45, 21:30 és 22:15 órakor.

A kurzusok időtartama egységesen 30 perc hosszúságú, a kurzusok közötti út megtételéhez 15 perc áll rendelkezésre.
A felvett kurzusokhoz térkép alapján kell ellátogatni, de lesznek hallgatók, aki ha szükséges elkísérik az érdeklődőket a kurzus helyszínére.
A kurzusokon a látogató aláírást kap az indexébe a kurzus vezetőjétől.
A Junior Mérnöki Diploma megszerzéséhez legalább 3 aláírás szükséges; a diplomák átadása folyamatos.

 

Tovább a felvehető kurzusok listájához...

 

Felvehető kurzusok listája (archiv)

 

Kurzus 1. - dr. Korim Tamás,  Anyagmérnöki Intézet, D csarnok

CSI Veszprém - Helyszínelünk az elektronmikroszkóppal

Működött-e a kerékpár világítása a baleset pillanatában? Rálőttek-e az éjjeliőrre? Miért szakadt le a kisteherautó kereke? Megtörtént esetek a közelmúltból. A pásztázó elektronmikroszkóp az anyagok mikroszerkezetének vizsgálatára alkalmas berendezés, amellyel nagy nagyításban megjeleníthető az anyagok szerkezete, és mérhető az elemi összetétele. A szupravezetőktől a bűnjelekig, a kerámiáktól a rovarokig bármit vizsgálhatunk pásztázó elektronmikroszkóppal. Működés közben bemutatjuk az elektronmikroszkópot, valamint bűnügyi technikai, biológiai és anyagtudományi (pl. szupravezető kerámia) mintákat.

Alternatív energiaforrások (napelem, tüzelőanyagcella)

Napjaink egyik legfőbb problémája az „energia-éhség”. A felhasznált energia mennyisége exponenciálisan nő, a rendelkezésre álló fosszilis készletek pedig drasztikusan csökkennek. Szintén égető probléma a környezetszennyezés, amit jórészt szintén a fosszilis energiahordozók alkalmazásának köszönhetünk. Szükséges tehát olyan megoldások kutatása, amelyek segítségével eljuthatunk oda, hogy a hagyományos energiahordozókat kiválthassuk. Speciális kívánalom olyan gépjárművek fejlesztése, amelyek nem igényelnek benzint, vagy gázolajat. Milyen megoldások jöhetnek szóba? Alternatív energiaforrásként egyre szélesebb körben alkalmazzák a napenergiát (napelemek, napkollektorok), a járművek hajtására pedig járható útnak tűnik a hidrogén alkalmazása. Sokféle napelem-típust dolgoztak ki és az üzemanyag cellák egyre újabb generációi is kifejlesztésre kerülnek. Lehet, hogy ez lesz a jövő?  

Lebegés másképpen - avagy a szupravezetők világa.

A szupravezető anyagok lényeges tulajdonsága, hogy alacsony hőmérsékleten elektromos ellenállásuk megszűnik és kizárják magukból a mágneses mezőt. Így alkalmasak az elektromos áram veszteségmentes vezetésére, továbbá nagy erősségű mágneses terek létrehozására. Ebből adódóan legfontosabb felhasználási területeik az energiaszállítás, elektromos energiatárolás, nagy mágneses terű szupermágnesek, mágneses lebegtetéses vonatok, különböző kisebb eszközök és berendezések készítése (pl. hálózati elemek túlfeszültségtől való védelme, nyersanyagok tisztítására szolgáló mágneses szeparátorok, súrlódásmentes lebegtetéses csapágyak, orvosdiagnosztikai berendezések (pl. mágneses enkefalográf)). A mágneses térben átmeneti hőmérséklete alá hűtött szupravezetőből a mágneses erővonalak kilökődésével a szupravezető mágnesezettsége mintegy ellentétessé válik a külső mágneses térrel. Az ekkor fellépő taszító erő a permanens mágnes szupravezető feletti lebegését eredményezi, mely jelenség alkalmas a szupravezető állapot bemutatására.

Kurzus 2. - Solyomosi Péter, Sági Dániel, MOL Ásványolaj- és Széntechnológiai Intézeti Tanszék, D csarnok

Kőolaj, a „fekete arany”, avagy mi van a csőben és a cső végén 
A korszerű belsőégésű motorok hajtása csak kiváló minőségű, környezetbarát és nagy energiatartalmú motorhajtóanyagokkal (motorbenzin, dízelgázolaj) lehetséges. A MOL Ásványolaj- és Széntechnológiai Intézeti Tanszék több évtizedes tapasztalatokkal, továbbá hazai és nemzetközi elismertséggel rendelkezik mind a kőolajalapon, mind a megújuló forrásból származó motorhajtóanyag komponensek minőségének fejlesztésében. A kurzus hallgatói a felújított termékvizsgáló laboratóriumban és kísérleti csarnokban megismerkedhetnek a motorhajtóanyag komponensek előállítására és minőségfejlesztésére alkalmazott nagynyomású katalitikus reaktorrendszerrel, valamint a termékek minősítésére használt analitikai és alkalmazástechnikai módszerekkel.

Kurzus 3. - Gépészmérnöki Intézet, D csarnok

A mérnöki tervezés hatékony eszközrendszere (CAD, gyors prototípus gyártás, pneumatikus vezérlő rendszerek
A mai modern gépipar a termék fejlesztési, előállítási folyamataihoz rugalmas gyártórendszereket használ. A rugalmasság azt jelenti, hogy a vevői igények viszonylag gyors változásához igazodva egy termékelőállításra specializálódott szervezet gyorsan tudjon reagálni. A termék tervezési folyamat, a megfelelő gyártástechnológia és termelési folyamat kialakítása, mind pedig a napi termelésszervezés során törekedni kell az egyszerű, gyors és hatékony megoldások használatára. A termékfejlesztés során a számítógépes modellezési, szimulációs technikák, a gyors prototípus építés azt a lehetőséget nyújtják, hogy igen gyorsan ki lehessen alakítani a vevő számára mindenben megfelelő konstrukciós megoldást.

Kurzus 4. - Gépészmérnöki Intézet, D csarnok

Korszerű gyártástechnológia és vizsgálati módszerek (CNC megmunkálások, mechanikai tulajdonságok mérése)
A CAM rendszerek a gyártási folyamat gyors kifejlesztését teszik lehetővé. A CNC gyártástechnológia adja a kezünkbe azt a lehetőséget, hogy a megmunkálási folyamatot a piac diktálta sebességgel tegyük használhatóvá a termelési szervezet részére. A komplex gyártási folyamatnak a logisztikai szempontokat is figyelembe vevő szervezési, vezérlési feladatait a számítógéppel vezérelt pneumatikus és/vagy hidraulikus rendszerek teszik teljessé. A számítógépekkel támogatott laboratóriumi vizsgáló berendezések a termék és folyamatfejlesztés hatékony eszközei. A Pannon Egyetem Gépészmérnöki Intézetének Gépgyártástechnológiai Laboratóriumában a hallgatók megismerkedhetnek a tervezés és prototípus gyártás modern eszközeivel,(CAD labor) a CNC vezérlésű megmunkáló gépek felépítésével, működésével,(Gépgyártástechnológiai labor) a folyamatszervezés és folyamatszabályozás iparban is széles körben használt eszköz rendszerével (FESTO labor) valamint a gépipar legkorszerűbb vizsgáló eljárásaival (Anyagvizsgáló labor) .

Kurzus 5. - dr. Domokos Endre, Környezetmérnöki Intézet, N épület 3.emelet

Infra-kamerás mérési bemutató
Az infravörös termográfiarendkívül sokoldalúan alkalmazható. Rendkívül előnyös olyan esetekben, amikor érintésmentes, biztonságos vizsgálatra, gyors képkészítésre, értékelésre és döntéshozásra van szükség. Például segítségével bontás nélkül megállapítható, hol repedt meg a falfűtés. A megelőzésben is nagy szerepe lehet a hőtérképeknek, segítségével megakadályozható egyes problémák, kritikus helyzetekben akár a katasztrófák is bekövetkezése.

Zajmérés 
A környezeti zaj egyre inkább meghatározó szennyezése környezetünknek. Az emberek védelme szempontjából mindezt korlátoznunk kell. Az Európai Unió által hozott 49/2002 EK irányelv, előírja a stratégiai zajtérképek és ezeken alapuló zajvédelmi intézkedési tervek készítését. A zajtérkép az egyik legszemléletesebb módja a zajterhelés bemutatásának egy adott területen.

Kurzus 6. - Hubai Kata, Limnológia Intézeti Tanszék, N épület földszint

Laboratórium a természetben
Az érdeklődők betekintést kaphatnak a természetben lejátszódó biológiai folyamatokba. Megismerkedhetnek különleges élőhelyekkel, mint például a faodvakkal és azok lakóival, továbbá felszíni édesvizek apró ragadozóival és táplálékállataikkal, például a bolharákokkal. Betekintést nyerhetnek a mikroszkopikus algák és felszíni vizeink növényeinek élővilágába, ezen élőlénycsoportok gyűjtési és határozási módszereibe.A látogatók megtekinthetik algatenyésztési laboratóriumainkat.

Kurzus 7. - dr. Molnár Ágnes, Föld-és Környezettudományi Intézeti Tanszék, N épület földszint

Légköri jelenségek és változások
A kurzus folyamán bemutatunk néhány meteorológiával és levegőkémiával kapcsolatos kísérletet. Megtudhatjátok, hogyan jön létre szivárvány, mi is az a légköri nyomás, hogyan képződik köd. Ezenkívül kísérletek segítségével megismerhetitek, mi a kapcsolat a köd és a levegőszennyezettség között, és hogyan jönnek létre aeroszol részecskék a levegőben.

Kurzus 8. - dr. Gugolya Zoltán, Fizika és Mechatronika Intézet, N épület 2. emelet

Lézeres gravírozás 
Intézetünkben tett látogatásuk alkalmával a látogatók megismerkedhetnek a lézerfény alapvető fizikai tulajdonságaival és a lézerek néhány alkalmazásával, úgy mint lézeres mérési és megmunkálási eljárásokkal, lézeres felületmegmunkálási technikák alapelveivel. Gyakorlati alkalmazásként egy komplex mechatronikai rendszer részeként működő lézert láthatnak, amelynek segítségével egy X-Y asztal által mozgatott felületre rajzolunk, gravírozunk képet.
A "Festo" mechatronika labor bemutatása.

Kurzus 9. - Szabóné dr. Bárdos Erzsébet, Tóth Ádám, Általános és Szervetlen Kémia Intézeti Tanszék, N épület földszint

A vegyész egy napja
A kurzus során megtudhatjátok, hogyan telik egy vegyész teljesen átlagos napja. Megmutatjuk, mit fogyasztanak reggelire és mi a kedvenc ebédjük. Megtudhatjátok, hogy egy fárasztó nap után milyen délután programmal pihenik ki magukat, majd egy jó habfürdő után pedig hogyan szórakoznak esténként. Mindezt természetesen nagyon sok látványos kísérlet bemutatásával tesszük.

Kurzus 10. - Szánti-Pintér Eszter, Szerves Kémia Intézeti Tanszék, N épület 3. emelet

Színes varázslatok
A gyümölcsök, zöldségek, virágok színét különböző szerves anyagok adják. A kurzus folyamán megvizsgáljuk, hogy ezeket a színeket milyen módon lehet megváltoztatni vagy eltüntetni. Bemutatjuk, hogyan lehet a vöröskáposzta levének segítségével színes képet festeni, színes „koktélt” készíteni paradicsomléből, vagy láthatatlan anyagokat láthatóvá tenni.

Kurzus 11. - Dr. Bakonyi Péter, Biomérnöki, Membrántechnológiai és Energetikai Kutatóintézet, N épület 3. emelet

Aromaanyagok
Az aromaanyagokon belül igen sokféle komponenst tartanak számon a szakemberek. A különféle felépítésű sav, alkohol, aldehid vegyületeken kívül nagy jelentősége van az úgynevezett észter vegyületeknek, amelyek kis molekulatömegű savak és alkoholok összekapcsolásával nyerhetők. Ezek az aroma-észterek kis koncentrációban kellemes illatú és ízű, illékony anyagok. Egyik legegyszerűbb felépítésű képviselőjük, az etil-acetát szagával (illatával?) biztos már nagyon sokan találkoztak a körömlakk lemosó kupakjának lecsavarásakor. E vegyület és rokonai szinte minden gyümölcsben kimutathatók (ld. táblázat), így érthető, hogy a gyümölcs alapú italkészítményekben szívesen alkalmazzák őket aromaadalékként is. És ez nemcsak az alkohol tartalmú likőrökre, párlatokat vonatkozik, hanem pl. a gyümölcslevekre is. A gyümölcs feldolgozása során ugyanis a lé besűrítésekor a legillékonyabb komponensek könnyen elillannak, mennyiségüket a későbbi kiszerelés (újra hígítás) folyamán pótolni kell.

Kurzus 12. - Continental Automotive Hungary Kft.,  B épület előtti parkoló

Járműteszt a valóságban, avagy hogy is megy ez?!
Próbáld ki Magad, milyen jók a reakcióid! Taposs a gázra, majd a fékre, mi pedig megmondjuk, gyorsabb vagy-e, mint egy autóversenyző!
Ugorj a volán mögé, és vezess végig a virtuális pályánkon, kerüld el az akadályokat, s irányítsd úgy az autót, mint eddig még senki!

Kurzus 13. -  Continental Automotive Hungary Kft., B épület hallgatói pihenő

Élethű tesztpályánkon versenyezz RC autóinkkal, s néhány edzőkör után lássuk, mire vagy képes élőben!
Tuningolj kipörgésgátlót a szakemberekkel, próbáld ki a beállításaidat élőben egy modellautón! Lássuk, az ötleted segít-e az RC autónak felmenni egy csúszós emelkedőn!

 

 Vissza a játékszabályokhoz...

Kutatók Éjszakája

KE2016 fejlec k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyitott Karral várunk! Szerezz Junior Mérnöki Diplomát a Mérnöki Karon!

Szeptember utolsó péntek estéjén korhatárra való tekintet nélkül várunk minden érdeklődőt a Mérnöki Kar laboratóriumaiban! 30 perces kurzusok alkalmával kötetlen légkörben szeretnénk bemutatni kutatóműhelyeinket minden érdeklődő látogatónak - kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Felszíni édesvizek apró ragadozóival és táplálékállataikkal ismerkedhetünk, megfejtjük a "fáraó több ezer éves átkát"; beleshetünk egy madárodú belsejébe; alternatív valósággal találkozhatunk, melyben a hideg és a meleg az uralkodó; láthatóvá tesszük a misztikus sugárzásokat, aromaanyagokat tesztelünk; belekóstolunk a molekuláris gasztronómiába; benézünk a pokol kapuján; szilikonlabdát készítünk, rózsát (is) fagyasztunk; kiderítjük ki vezeti az önvezérlő járműveket; robotokkal tekézünk; kinyomozzuk, hogyan tudunk láthatatlan anyagokat láthatóvá tenni és még sorolhatnánk…

 

19 órától várunk dr.Németh Csaba egyetemi docens (Fizika és Mechatronika Intézet) "A 2015-ös fizikai Nobel-díj háttere: neutrínók és a SNOLAB" című előadására, melynek helye az aula földszinti konferenciaterme.

A legutóbbi (2015-ös évi) Nobel-díj ismét a neutrínókutatás témakörében született (Takaaki Kajita és Arthur B. McDonald). Az előadásban szó lesz arról, hogy mi is ez furcsa „szellemrészecske”, áttekintem felfedezésének történetét és rámutatok arra, hogy miért is olyan fontos a tanulmányozása a mai fizikában.
Az előadásban ismertetem a Nobel-díjhoz vezető méréseket és bemutatom a Sudbury Neutrínó Obszervatóriumot (SNO) és a SNOLAB komplexumot,
ahol e mérések egy része történt, és ahol, 2012-14 között, volt szerencsém dolgozni.

Kutatók éjszakája galéria

Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013
Kutatók Éjszakája 2013

Dékáni vezetés

ns

Dr. Németh Sándor dékán
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet, C134
telefon: 88/624-000, 6076
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ct

Dr. Horváth Krisztián oktatási és akkreditációs dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-743
Analitikai Kémia Intézeti Tanszék C419
telefon: 88/624-000,6092
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ns

Dr. Abonyi János tudományos és stratégiai dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet, C239
telefon:88/624-000, 6078
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

dr. Kurdi Róbert

Dr. Kurdi Róbert gazdasági dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Környezetmérnöki Intézet, C407/1
telefon: 88/624-000, 6024, 4017
mobil: 30/410-6176
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A kari vezetés munkatársai

Pados Alexandra

Pados Alexandra ügyintéző
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-294
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ja

Fekete Rita ügyvivő szakértő
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-743
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gyurikáné Luteránus Éva

Gyurikáné Luteránus Éva ügyintéző
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-746
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MD IMG 5546

Major Dóra ügyvivő szakértő
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-700
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.